top of page

Baby

Er zijn vaste momenten in de ontwikkeling van je baby, bijzondere mijlpalen, die absoluut vastgelegd moeten worden.

Rond de 4e maand kunnen baby's zichzelf opdrukken, als ze op hun buik liggen. Ze kunnen hun nekje goed recht houden, zonder ondersteuning en vol trots met een brede lach, de show en je hart stelen in een schitterende fotoreportage. 

Vanaf de 7e maand kunnen de meeste baby's goed zitten. Dit is hét moment voor een sitterfotoshoot. Ik fotografeer je baby zittend op een kleed en in een schaal of maandje in verschillende outfits, die ik zelf meebreng, om alles in de set goed op elkaar af te kunnen stemmen. Dit is altijd een hele vrolijke diverse shoot, waar je baby breed lachend ieders hart doet smelten. 

Rond de 10e of 11e maand is het een leuk moment om een cake smash shoot te doen. Deze shoot is altijd een feestje en een gezellige kliederboel. Zorg dat je op tijd een afspraak maakt, wanneer je de foto's wilt gebruiken voor de uitnodigingen voor de eerste verjaardag. Omdat ik, net als bij de newbornshoot, monochroom fotografeer, wordt alles op elkaar afgestemd, inclusief de kleur van de cake smash taart. Die wordt daarom ook door mij geregeld, en die breng ik mee. Voor de cakesmash geldt daarom ook een afwijkende prijs.

De babyshoots vinden plaats bij jullie thuis. Vooral in het eerste levensjaar gedijt de baby het best bij de 3 R-en: Rust, Reinheid en Regelmaat. Om die reden, biedt ik de extra service dat ik bij je thuis kom fotograferen. Zodat jouw baby in een vertrouwde omgeving is. Bovendien hou ik met inplannen van de shoot, rekening met de slaaptijden van jouw baby. Een uitgeslapen baby, is een vrolijke baby, en dat komt de foto's zeker ten goede.

Voordat de babyshoot plaatsvindt, ontvangen jullie een duidelijke informatiebrief, zodat jullie je goed kunnen voorbereiden op de fotoshoot.

bottom of page