top of page

Zwanger

Omdat ik zelf drie keer zwanger ben geweest, ken ik de twijfels die je bij een zwangerschapsshoot zou kunnen hebben. Aan de ene kant is dit een heel bijzonder moment in je leven, dat je graag wil vastleggen. Aan de andere kant kan je veranderende lichaam je onzeker maken. Ik vind het belangrijk, dat elke zwangere vrouw inziet hoe mooi en bijzonder ze is. Dat wil ik laten zien in mijn zwangerschapsshoots. Daarom voelt elke zwangere vrouw zich de prinses in haar eigen sprookje. Ik hou van dramatische sprookjesachtige zwangerschapsshoots met mooie kleuren. Daarom wil ik zwangerschapshoots altijd buiten in de natuur fotograferen. Daar is bovendien de ruimte om de mooie Mii Estilo jurken mooi op te laten waaien.

Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is tussen week 30 en week 34. Omdat de zwangerschapsshoot altijd buiten in de natuur plaatsvindt, kan het zijn dat deze verplaatst moet worden vanwege slecht weer. Het is daarom belangrijk om de zwangerschapsshoot op tijd te boeken.

Een zwangerschapsshoot duurt 1 à 2 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je partner er even bijkomt, tijdens de shoot, zodat ik jullie ook samen kan vastleggen.

Voordat de zwangerschapsshoot plaatsvindt, ontvang je een duidelijke informatiebrief, zodat je je goed kan voorbereiden op de fotoshoot.

bottom of page