top of page

Kind

Momenteel biedt Kim Laureen Fotografie 2 verschillende soorten kinderfotografie aan.

Allereerst de gestylde shoot. Hierbij worden jongens en meisjes tussen de 4 en 12 jaar door mij gefotgrafeerd in sprookjesachtige jurken of nette pakken op bijzondere buitenlocaties. Je dochter of zoon speelt de hoofdrol in haar of zijn eigen sprookje. Dit zijn zulke mooie pure plaatjes. Hier kan ik echt zó enthousiast van worden. Dit zijn de kunstwerken, die ik altijd al wilde maken. Ik voel me zo blij en vereerd dat ik ouders zulke mooie kunstwerken van hun eigen kinderen kan bieden. 

Daarnaast fotografeer ik ook kinderen in hun eigen kleding. Alleen of met broers of zussen samen op de foto. Ook dit doe ik op een buiten locatie. Het is voor de kinderen ook fijner. Dan kunnen ze makkelijker ontspannen, dan in een studio met lampen op hun gezicht.

De kindershoots nemen 45 minuten tot maximaal 2 uur in beslag. Dit is heel erg afhankelijk van zowel de leeftijd van de kinderen, als het karakter. Als de kinderen geen zin meer hebben, kan ik mijn hele trukendoos opengooien, maar dan komen er geen mooie foto's meer uit. 

Voordat de kindershoot plaatsvindt, ontvangen jullie een duidelijke informatiebrief, zodat jullie je goed kunnen voorbereiden op de fotoshoot.

bottom of page